CGC Arkitektkontor Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

CGC Arkitektkontor Aktiebolag är ett företag som finns i Göteborg. I CGC Arkitektkontor Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Månsson, Per Magnus som är född 1955 och har titeln VD, Månsson, Per Magnus som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Maria Elisabet Christina som är född 1958 och har titeln Suppleant, Petersson, Ulf Sebastian som är född 1952 och har titeln Revisor, Rahm, Karin Agnes Camilla som är född 1968 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med CGC Arkitektkontor Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå CGC Arkitektkontor Aktiebolag på telefon 031-172400.

Bolaget skall bedriva arkitektverksamhet.

Idag är CGC Arkitektkontor Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

CGC Arkitektkontor Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

CGC Arkitektkontor Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och CGC Arkitektkontor Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för CGC Arkitektkontor Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

CGC Arkitektkontor Aktiebolag har 556314-3923 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.