GSI Göteborgs Socialpsykologiska Institut Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva socialpsykologisk verksamhet såsom utbildning, konsultationer, organisationsutveckling och psykoterapi samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för GSI Göteborgs Socialpsykologiska Institut Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är GSI Göteborgs Socialpsykologiska Institut Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1987-12-15 så skapades GSI Göteborgs Socialpsykologiska Institut Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel GSI Göteborgs Socialpsykologiska Institut Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

GSI Göteborgs Socialpsykologiska Institut Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556314-0010 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Göteborg.

Just nu är GSI Göteborgs Socialpsykologiska Institut Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med GSI Göteborgs Socialpsykologiska Institut Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 031-167301 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Fält, Bo Tommi -Holmberg, Björn Manfred -Lundsbye, Maths Ivan Gudmund

Följande personer är på något sätt aktiva inom GSI Göteborgs Socialpsykologiska Institut Aktiebolag är Fält, Bo Tommi som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmberg, Björn Manfred som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundsbye, Maths Ivan Gudmund som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Roger Gösta Martin som är född 1950 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .