ELLGE Bygg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556313-9954 är organisationsnummer för verksamheten ELLGE Bygg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ELLGE Bygg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som ELLGE Bygg Aktiebolag finns i.

ELLGE Bygg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-12-22 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ELLGE Bygg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

ELLGE Bygg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ELLGE Bygg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med ELLGE Bygg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 031-517431 eller genom brev på följande adress:
Stenhedsg. 20, 422 44, Hisings Backa

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse, äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ELLGE Bygg Aktiebolag och det är Andersson, Stig Gustav Olof som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Eivor Marianne som är född 1945 och har titeln Suppleant, Persson, Ernst Nils Ragnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Revexa Revision Göteborg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,