Thomas Sjögren Byggnads Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556313-9517 är organisationsnummer för verksamheten Thomas Sjögren Byggnads Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Thomas Sjögren Byggnads Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Thomas Sjögren Byggnads Aktiebolag finns i.

Thomas Sjögren Byggnads Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-12-15 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Thomas Sjögren Byggnads Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Thomas Sjögren Byggnads Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Thomas Sjögren Byggnads Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Thomas Sjögren Byggnads Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 031-242060 eller genom brev på följande adress:
Första Långg. 8, 413 03, Göteborg

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse och handel med fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Thomas Sjögren Byggnads Aktiebolag och det är Sjögren, Thomas Knut Sivert som är född 1946 och har titeln VD, Sjögren, Thomas Knut Sivert som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjögren, Bengt Sivert som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Nils Allan som är född 1932 och har titeln Suppleant, Holmqvist, Hans Filip som är född 1952 och har titeln Revisor, Filip Holmqvist Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor