P Norberg Skattekonsult AB

Västra Götalands län

Information

P Norberg Skattekonsult AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där P Norberg Skattekonsult AB finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. P Norberg Skattekonsult AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket P Norberg Skattekonsult AB har haft sedan 1998-01-01. P Norberg Skattekonsult AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till P Norberg Skattekonsult AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Skalldalsv. 18, 436 52, Hovås men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Göteborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är P Norberg Skattekonsult AB Privat, ej börsnoterat.

P Norberg Skattekonsult AB har idag 556313-1332 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för P Norberg Skattekonsult AB

Bolaget ska bedriva konsultation inom ekonomi och skattefrågor, inköp, försäljning och förvaltning av fastigheter, bostadsrätter, fritidshus, förvaltning av hyresrätter, handel med värdepapper, finansiell verksamhet avseende leasing och handel med lös egendom, handel med metaller och ädelstenar, handel med konst och antikviteter, tillhandahållande av datatjänster, detaljhandel och grossistverksamhet inom sport och fritid. Bolaget ska även bedriva filminspelning, utföra fotografering, bedriva författarskap om natur, miljö, kultur och foto samt därmed förenliga verksamheter. Bolaget ska dock ej bedriva sådan verksamhet som avses i lagen om bankrörelse eller lagen om kreditaktiebolag.

I P Norberg Skattekonsult AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Norberg, Per Ove Mikael som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Norberg, Kerstin Anna Lena som är född 1957 och har titeln Suppleant, Persson, Ernst Nils Ragnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Revexa Revision Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .