Gentec technologies AB

Västra Götalands län

Information

Gentec technologies AB är ett bolag som finns i Göteborg. I Gentec technologies AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Agne Gunnar Roger som är född 1942 och har titeln VD, Andersson, Agne Gunnar Roger som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Gun Lillvor Rose-Marie som är född 1951 och har titeln Suppleant, Olsson, Sven Olof Christer som är född 1953 och har titeln Revisor, Önnheim, Nils Gustaf Peter som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Önnheim & Olsson Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Gentec technologies AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Gentec technologies AB på telefon 031-925911.

Bolaget skall bedriva utveckling av instrumentutrustning till petrokemisk industri, massaindustri jämte övrig industri där sådana instrument som bolaget utvecklar kan användas, ävensom idka försäljning av instrumenten i Sverige och utlandet.

Idag är Gentec technologies AB av bolagstypen Aktiebolag.

Gentec technologies AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Gentec technologies AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Gentec technologies AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gentec technologies AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Gentec technologies AB har 556312-9385 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.