Prima Datasupport i Göteborg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556312-6860 är organisationsnummer för verksamheten Prima Datasupport i Göteborg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Prima Datasupport i Göteborg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Prima Datasupport i Göteborg Aktiebolag finns i.

Prima Datasupport i Göteborg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-11-19 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Prima Datasupport i Göteborg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Prima Datasupport i Göteborg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Prima Datasupport i Göteborg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Prima Datasupport i Göteborg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 031-223338 eller genom brev på följande adress:
Hackeliden 1, 417 29, Göteborg

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom databranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Prima Datasupport i Göteborg Aktiebolag och det är Caubere, Irene Maria som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Caubere, Christine Maria som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Andersson, Karl Stefan som är född 1957 och har titeln Revisor, Standrev Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,