Efficio Nätverksbyggarna Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Efficio Nätverksbyggarna Aktiebolag är en verksamhet som finns i Göteborg. I Efficio Nätverksbyggarna Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsen, Krister Leif Inge som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsen, Anneli Irene som är född 1962 och har titeln Suppleant, Svensson, Kjell Christer som är född 1959 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Efficio Nätverksbyggarna Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Efficio Nätverksbyggarna Aktiebolag på telefon 031-191004.

Bolaget skall utföra elinstallationer och datakabelinstallationer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Efficio Nätverksbyggarna Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Efficio Nätverksbyggarna Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Efficio Nätverksbyggarna Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Efficio Nätverksbyggarna Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Efficio Nätverksbyggarna Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Efficio Nätverksbyggarna Aktiebolag har 556309-3920 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.