P. Walléns Motorrenoveringar Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

P. Walléns Motorrenoveringar Aktiebolag är en verksamhet som finns i Göteborg. I P. Walléns Motorrenoveringar Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wallén, Karl Fredrik Peter som är född 1961 och har titeln VD, Wallén, Karl Fredrik Peter som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallén, Ingela Ann-Charlotte som är född 1962 och har titeln Suppleant, Petersson, Ulf Sebastian som är född 1952 och har titeln Revisor, Larsson, Nils Anders som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med P. Walléns Motorrenoveringar Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå P. Walléns Motorrenoveringar Aktiebolag på telefon 031-222290.

Bolaget skall bedriva renovering av motorer och övriga maskinreparationer och därmed förenlig verksamhet.

Idag är P. Walléns Motorrenoveringar Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

P. Walléns Motorrenoveringar Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

P. Walléns Motorrenoveringar Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och P. Walléns Motorrenoveringar Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för P. Walléns Motorrenoveringar Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

P. Walléns Motorrenoveringar Aktiebolag har 556309-1981 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.