Hwita Huset Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Hwita Huset Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Hwita Huset Aktiebolag finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hwita Huset Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Hwita Huset Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Hwita Huset Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Hwita Huset Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Göteborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Hwita Huset Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Hwita Huset Aktiebolag har idag 556308-4648 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Hwita Huset Aktiebolag

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

I Hwita Huset Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Carl Anders som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Isgren, Hans Tommy som är född 1947 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Andersson, Lars Gunnar Einar som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .