Ljudtema i Göteborg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Ljudtema i Göteborg Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Ljudtema i Göteborg Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ljudtema i Göteborg Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Ljudtema i Göteborg Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1987-09-23. Men sedan 1987-01-01 så har Ljudtema i Göteborg Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Krokslätts Fabriker 30, 431 37, Mölndal. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ljudtema i Göteborg Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-401700.

Göteborg arbetar för att bolag som Ljudtema i Göteborg Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ljudtema i Göteborg Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva handel med Hifi-, radio- och TV-produkter, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ljudtema i Göteborg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ljudtema i Göteborg Aktiebolag och det är följande personer, Pappila, Jan Olov som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Engvall, Carl Mikael Sven som är född 1966 och har titeln Suppleant, Carlsson, Kjell Göran som är född 1954 och har titeln Revisor, Revexa Revision Göteborg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ljudtema i Göteborg Aktiebolag är 556306-4095.