Tentex Försäljnings Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Tentex Försäljnings Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. Tentex Försäljnings Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Tentex Försäljnings Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556305-5994.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 031-576160 alternativt besöka eller skicka post till Tentex Försäljnings Aktiebolag på följande adress Trankärrsg. 13, 425 37, Hisings Kärra.

Tentex Försäljnings Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Tentex Försäljnings Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Jakobsson, Urban Gustaf Kjell som är född 1941 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av inredningsdetaljer till främst transportmedelsbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.