MIT House Com AB

Västra Götalands län

Information

MIT House Com AB är ett av många verksamheter som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som MIT House Com AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

MIT House Com AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

MIT House Com AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1987-10-26. Men sedan 1996-01-01 så har MIT House Com AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till V. Vallg. 2 B, 432 41, Varberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på MIT House Com AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0340-80420.

Göteborg arbetar för att verksamheter som MIT House Com AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för MIT House Com AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva forskning, projektering och utveckling inom fysisk planering, gestaltning och användning av vår miljö samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för MIT House Com AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till MIT House Com AB och det är följande personer, Abrahamsson, Gert Olof som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Almqvist, Leif Roland som är född 1952 och har titeln Suppleant, Blohmé, Anders Gunnar som är född 1972 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för MIT House Com AB är 556304-4121.