Invarmex (Steel) Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Invarmex (Steel) Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Invarmex (Steel) Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Invarmex (Steel) Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Invarmex (Steel) Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1987-09-11. Men sedan 1989-01-01 så har Invarmex (Steel) Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Lergöksg. 12, 421 50, Västra Frölunda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Invarmex (Steel) Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-282230.

Göteborg arbetar för att bolag som Invarmex (Steel) Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Invarmex (Steel) Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall driva mekanisk verkstad med tillverkning, försäljning och installation av badanläggningar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Invarmex (Steel) Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Invarmex (Steel) Aktiebolag och det är följande personer, Wångmark, Peter Gustav som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Wångmark, Ann Hellen Madelaine som är född 1941 och har titeln Suppleant, Grimslätt, Anna Cecilia som är född 1973 och har titeln Revisor, Svensk Revision i Göteborg AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Invarmex (Steel) Aktiebolag är 556303-3447.