Advokatbyrån Thomas Pettersson Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Advokatbyrån Thomas Pettersson Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. Advokatbyrån Thomas Pettersson Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Advokatbyrån Thomas Pettersson Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556301-4330.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 031-806320 alternativt besöka eller skicka post till Advokatbyrån Thomas Pettersson Aktiebolag på följande adress SÖDRA VÄGEN 12, 412 54, Göteborg.

Advokatbyrån Thomas Pettersson Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Advokatbyrån Thomas Pettersson Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Backenroth, Richard Paul som är född 1952 och har titeln Suppleant , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall uteslutande under förutsättning av medgivande av Sveriges advokatsamfunds styrelse driva advokatverksamhet.