Cartus Förvaltnings AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Cartus Förvaltnings AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. Cartus Förvaltnings AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Cartus Förvaltnings AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556299-7378.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Cartus Förvaltnings AB på följande adress Bögatan 12A, 412 72, Göteborg.

Cartus Förvaltnings AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Cartus Förvaltnings AB så sitter följande personer i styrelsen: , Carlstedt, Annika Kristina som är född 1954 och har titeln Suppleant , Lindblom, Björn Ove som är född 1953 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva förvaltning av och handel med fastigheter, värdepapper, konst, antikviteter, marine utrustning, kontorsmöbler och idka därmed förenlig verksamhet.