Ove Krafft Konsult Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556299-7170 är organisationsnummer för verksamheten Ove Krafft Konsult Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ove Krafft Konsult Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Ove Krafft Konsult Aktiebolag finns i.

Ove Krafft Konsult Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-06-15 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ove Krafft Konsult Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Ove Krafft Konsult Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ove Krafft Konsult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Ove Krafft Konsult Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 031-497576 eller genom brev på följande adress:
Västra v. 73, 475 42, Hönö

Bolaget skall bedriva ekonomisk konsultation, forskning, utveckling och utbildning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ove Krafft Konsult Aktiebolag och det är Krafft, Marie Louise som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Krafft, Susanne Charlotte som är född 1979 och har titeln Suppleant, Zachrisson, Olof Rikard som är född 1970 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,