Allerby Måleri AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva måleriverksamhet, dekorationsmåleri, byggnadsarbeten, utföra interiöra beläggningar (folie, tapet, målning) på fartyg, olje- och bostadsplattformar, äga och förvalta fast egendom samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Allerby Måleri AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Allerby Måleri AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1987-06-10 så skapades Allerby Måleri AB och bolaget är har F-skattsedel Allerby Måleri AB har haft det sedan 1994-01-01.

Allerby Måleri AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556299-5828 är organisationsnummret för bolaget som finns i Göteborg.

Just nu är Allerby Måleri AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Allerby Måleri AB så går det att nå dem via telefon på 031-498630 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Allerby Måleri AB är Allerby, Karl Viktor som är född 1970 och har titeln VD, Allerby, Karl Viktor som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Allerby, Ove Morgan som är född 1944 och har titeln Suppleant, Skarin, Torsten Bertil som är född 1951 och har titeln Revisor, Västrevision Konsult Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .