Datawell AB

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Aktiebolag som heter Datawell AB. Det finns flera bolag som liknar Datawell AB i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Datawell AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1987-06-03 så har Datawell AB varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Datawell AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Datawell AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Theres Svenssons g. 10, 417 55, Göteborg. Vi ni istället prata med Datawell AB så kan ni göra det på 031-7792360.

Bolaget skall förse hälso- och sjukvårdsorganisationer med verktyg och kunskaper för styrning och resursanvändning samt därmed förenlig verksamhet, så att dessa skall kunna möta de ständigt växande kraven på kvalitetsförbättring och kostnadseffektivitet i den totala vårdprocessen.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Eriksson, Bengt Olof som är född 1954 och har titeln VD, Eriksson, Bengt Olof som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Leino, Mikko Matias som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Tolppanen som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Eckert, Anders Bertil som är född 1959 och har titeln Revisor, EMK Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Bengt Olof -Leino, Mikko Matias .

Datawell AB har 556298-8054 som sitt organisationsnummer.