H.G. Avgassystem Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

H.G. Avgassystem Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där H.G. Avgassystem Aktiebolag finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. H.G. Avgassystem Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket H.G. Avgassystem Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. H.G. Avgassystem Aktiebolag har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till H.G. Avgassystem Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till von Utfallsg. 16 A, 415 05, Göteborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 031-156875.

Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är H.G. Avgassystem Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

H.G. Avgassystem Aktiebolag har idag 556296-7967 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för H.G. Avgassystem Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning och reparation inom bil- och motorbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

I H.G. Avgassystem Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Arkblad, Peter Ola som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Lagberg Arkblad, Eva Margareta som är född 1970 och har titeln Suppleant, Martinsson, Anders Tryggve som är född 1962 och har titeln Revisor, Prokon Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .