TENNESSEE STYLE Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och TENNESSEE STYLE Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och TENNESSEE STYLE Aktiebolag är ett av dem. Statusen för TENNESSEE STYLE Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

TENNESSEE STYLE Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-02-20. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där företaget finns i jobbar för att företag som TENNESSEE STYLE Aktiebolag ska trivas.

TENNESSEE STYLE Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Göteborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva handel med och produktionsutveckling av konfektionsvaror samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att TENNESSEE STYLE Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är TENNESSEE STYLE Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med TENNESSEE STYLE Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6602700.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med TENNESSEE STYLE Aktiebolag är Südow, Per Olof Joakim som är född 1964 och har titeln VD, Südow, Per Olof Joakim som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Brodén, Leif Åke Ingemar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Jernbro, Urban Assar Harry som är född 1948 och har titeln Suppleant, Bergman, Roger Ingemar som är född 1959 och har titeln Revisor, Persson, Stefan Anders Tage som är född och har titeln Revisorssuppleant,Bosatt utomlands inom EESErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

TENNESSEE STYLE Aktiebolag har 556294-3125 som sitt organisationsnummer.