Bröderna Nilssons Tanktransport Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Bröderna Nilssons Tanktransport Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. Bröderna Nilssons Tanktransport Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Bröderna Nilssons Tanktransport Aktiebolag är momsregistrerat sedan1987-01-01 och har organisationsnummer 556294-1251.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 031-287021 alternativt besöka eller skicka post till Bröderna Nilssons Tanktransport Aktiebolag på följande adress Karmosingången 6 A, 421 65, Västra Frölunda.

Bröderna Nilssons Tanktransport Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Bröderna Nilssons Tanktransport Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Claésson, Yvonne Helena som är född 1965 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tjänster inom transportverksamhet, inköp och försäljning av transportutrustning samt idka därmed förenlig verksamhet.