Shock Store AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Shock Store AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Shock Store AB är ett av dem. Statusen för Shock Store AB är att Bolaget är aktivt.

Shock Store AB är ett Aktiebolag och skapades 1987-02-20. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där företaget finns i jobbar för att företag som Shock Store AB ska trivas.

Shock Store AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Göteborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva import, export och försäljning av konfektion och presentartiklar samt att idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Shock Store AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Shock Store AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Shock Store AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-3525022.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Shock Store AB är Papadopoulos, Panagiotis som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Papadopoulos, Eva Christina som är född 1960 och har titeln Suppleant, Berglund, Conny Karl Gustaf som är född 1954 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .

Shock Store AB har 556293-6467 som sitt organisationsnummer.