Pon Power Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Pon Power Aktiebolag är ett bolag som finns i Göteborg. I Pon Power Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Smith, Thomas Gunnar Kim som är född 1953 och har titeln VD, Smith, Thomas Gunnar Kim som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Smalbraak, Adrianus Bernard som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Gidlund, Ulf Åke Stefan som är född 1955 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Silverdal, Agne Kenneth som är född 1959 och har titeln Suppleant, Telin, Tord Herbert som är född 1952 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantPetersson, Ulf Sebastian som är född 1952 och har titeln Revisor, Rahm, Karin Agnes Camilla som är född 1968 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Pon Power Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Pon Power Aktiebolag på telefon 031-696500.

Bolaget skall direkt eller indirekt idka handel och eller installera disel- och gasmotorer till industri- och reservkraftsapplikationer samt idka verkstadsrörelse inom motorbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Pon Power Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Pon Power Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Pon Power Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Pon Power Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Pon Power Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Smalbraak, Adrianus Bernard -Smith, Thomas Gunnar Kim

Pon Power Aktiebolag har 556293-1609 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.