LL Touring AB

Västra Götalands län

Information

LL Touring AB är ett bolag som finns i Göteborg. I LL Touring AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Edberg, Seth Arne Ingemar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Edberg, Ingrid Marianne som är född 1951 och har titeln Suppleant, Persson, Jens Robert som är född 1973 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med LL Touring AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå LL Touring AB på telefon 031-682597.

Bolaget skall bedriva import och handel med textilier och presentartiklar, reseförmedling, import och handel med laksaksartiklar och därmed förenlig verksamhet.

Idag är LL Touring AB av bolagstypen Aktiebolag.

LL Touring AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

LL Touring AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och LL Touring AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för LL Touring AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

LL Touring AB har 556292-6021 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.