LASTO AB

Västra Götalands län

Information

LASTO AB är ett bolag som finns i Göteborg. I LASTO AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Inga-Lill Teresia som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Björkqvist, John Mikael som är född 1972 och har titeln Suppleant, Olsson, Mats Rune som är född 1960 och har titeln Revisor, Adrian & Partners AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med LASTO AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå LASTO AB på telefon 031-228020.

Bolaget skall bedriva lasthantering, handel med proviant, däcks-, pentry- och maskinutrustning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är LASTO AB av bolagstypen Aktiebolag.

LASTO AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

LASTO AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och LASTO AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för LASTO AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

LASTO AB har 556290-2949 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.