LGM Elservice Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall utföra reparationer, service, nyinstallationer samt bedriva försäljning av elmateriel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för LGM Elservice Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är LGM Elservice Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1987-01-08 så skapades LGM Elservice Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel LGM Elservice Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

LGM Elservice Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556290-2113 är organisationsnummret för företaget som finns i Göteborg.

Just nu är LGM Elservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med LGM Elservice Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0303-15633 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom LGM Elservice Aktiebolag är Petersson, Birgitta Erene som är född 1949 och har titeln VD, Petersson, Birgitta Erene som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Melin, Leif Gunnar som är född 1947 och har titeln Suppleant, Norberg, Per Ove Mikael som är född 1956 och har titeln Revisor, Konrev som är född och har titeln Revisor, .