Institute for Business Technology Scandinavia AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Institute for Business Technology Scandinavia AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Institute for Business Technology Scandinavia AB är ett av dem. Statusen för Institute for Business Technology Scandinavia AB är att Bolaget är aktivt.

Institute for Business Technology Scandinavia AB är ett Aktiebolag och skapades 1987-06-03. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där företaget finns i jobbar för att företag som Institute for Business Technology Scandinavia AB ska trivas.

Institute for Business Technology Scandinavia AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Göteborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva kurs- och utbildningsverksamhet, konsult- verksamhet, bok- tidskriftsförlagsverksamhet inom områdena management, personal, marknadsföring, ekonomi och juridik, fastighetsförvaltning, handel med aktier, värdepapper och värdeföremål samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Institute for Business Technology Scandinavia AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Institute for Business Technology Scandinavia AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Institute for Business Technology Scandinavia AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-7067180.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Davidsson, Eva-Lena Firman tecknas i förening av -Davidsson, Rolf Håkan -Wärnling, Mats Arne Robert.

De som är på något sätt har med Institute for Business Technology Scandinavia AB är Davidsson, Eva-Lena som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wärnling, Mats Arne Robert som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Davidsson, Rolf Håkan som är född 1952 och har titeln Suppleant, Ström, Nils Olof Harald som är född 1951 och har titeln Revisor, Stockholmström AB som är född och har titeln Revisor, .

Institute for Business Technology Scandinavia AB har 556290-1925 som sitt organisationsnummer.