Lyr Advokatbyrå Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556289-2579 är organisationsnummer för verksamheten Lyr Advokatbyrå Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lyr Advokatbyrå Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Lyr Advokatbyrå Aktiebolag finns i.

Lyr Advokatbyrå Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-01-19 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Lyr Advokatbyrå Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Lyr Advokatbyrå Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lyr Advokatbyrå Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Lyr Advokatbyrå Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 031-7712100 eller genom brev på följande adress:
L. Bommen 1, 411 04, Göteborg

Bolagets verksamhet är uteslutande advokatverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lyr Advokatbyrå Aktiebolag och det är Beck-Friis, Lave Hans Christian som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Pouteaux, Anne-Marie som är född 1951 och har titeln Suppleant, Siesing, Nils Thomas som är född 1946 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,