GKHS Juristbyrå AB

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Aktiebolag som heter GKHS Juristbyrå AB. Det finns flera verksamheter som liknar GKHS Juristbyrå AB i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

GKHS Juristbyrå AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1986-12-22 så har GKHS Juristbyrå AB varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är GKHS Juristbyrå AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med GKHS Juristbyrå AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med GKHS Juristbyrå AB så kan ni göra det på 0303-14010.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom området ekonomi, juridik och administration. Bolaget skall vidare arbeta med inkassoverksamhet samt bedriva auktionsverksamhet, handel, export och import med fordon, entreprenadmaskiner, tryckeri- maskiner, verkstadsmaskiner, båtar, kommunikationsutrustning, kontorsutrustning, datorer samt idka med ovanstående förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Fridén, Per Tage som är född 1956 och har titeln Likvidator, Johansson, Per Hasse som är född 1957 och har titeln Revisor, Persson, Ernst Nils Ragnar som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Revexa Revision Göteborg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn .

GKHS Juristbyrå AB har 556288-5813 som sitt organisationsnummer.