Saverne Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Saverne Aktiebolag är ett bolag som finns i Göteborg. I Saverne Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Jan Christer som är född 1961 och har titeln VD, Johansson, Jan Christer som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Borgqvist, Rigmor Sigbritt Margita som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Vasilis, Eva Kristina som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Kollberg, Carl Magnus Gustaf som är född 1951 och har titeln Revisor, KLN Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Saverne Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Saverne Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom såsom aktier och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Saverne Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Saverne Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Saverne Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Saverne Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Saverne Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Johansson, Jan Christer Firman tecknas i förening av -Borgqvist, Rigmor Sigbritt Margita -Vasilis, Eva Kristina

Saverne Aktiebolag har 556288-5714 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.