Skarviks Bil Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Aktiebolag som heter Skarviks Bil Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Skarviks Bil Aktiebolag i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Skarviks Bil Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1986-12-17 så har Skarviks Bil Aktiebolag varit registrerat och sedan 1987-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Skarviks Bil Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Skarviks Bil Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Brännoljeg. 4, 418 34, Göteborg. Vi ni istället prata med Skarviks Bil Aktiebolag så kan ni göra det på 031-534360.

Bolaget skall driva verksamhet avseende fordonsreparationer med inriktning i huvudsak på tyngre fordon. Vidare skall bolaget bedriva handel med tankutrustning för fordon och andra produkter inom fordonsområdet samt äga och förvalta såväl fast som lös egendom, samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Källgren, Leif Jörgen som är född 1959 och har titeln VD, Källgren, Leif Jörgen som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Fellborn, Lars Peter Torgny som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lundahl, Richard Pontus Terrs som är född 1979 och har titeln Suppleant, Petersson, Ulf Sebastian som är född 1952 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Skarviks Bil Aktiebolag har 556288-0202 som sitt organisationsnummer.