LKN Industri - Automation Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva konstruktion och handel med mekaniserings- utrustningar och robotstationer, microvågstekning för industriella processer innefattande torkning, mätning, uppvärmning eller hygienisering, förvaltning av fastigheter, handel med fastigheter och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för LKN Industri - Automation Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är LKN Industri - Automation Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1986-12-03 så skapades LKN Industri - Automation Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel LKN Industri - Automation Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

LKN Industri - Automation Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556286-9809 är organisationsnummret för företaget som finns i Göteborg.

Just nu är LKN Industri - Automation Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med LKN Industri - Automation Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 031-7481960 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom LKN Industri - Automation Aktiebolag är Karlsson, Lars Arvid som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Herbert Karlsson, Klara Lisbeth som är född 1940 och har titeln Suppleant, Gavel, Staffan Gunnar Erik som är född 1948 och har titeln Revisor, Gårdh, Sven-Arne Algot som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .