Aktiebolaget Moliwa (Salong Saxee)

Västra Götalands län

Information

Aktiebolaget Moliwa (Salong Saxee) hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Aktiebolaget Moliwa (Salong Saxee) finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget Moliwa (Salong Saxee) tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Aktiebolaget Moliwa (Salong Saxee) har haft sedan 1994-01-01. Aktiebolaget Moliwa (Salong Saxee) har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Aktiebolaget Moliwa (Salong Saxee) så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 31, 411 38, Göteborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-134314.

Göteborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Aktiebolaget Moliwa (Salong Saxee) Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget Moliwa (Salong Saxee) har idag 556286-1707 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget Moliwa (Salong Saxee)

Bolaget skall bedriva dam- och herrfrisering samt försäljning och utförande av skönhetsvård samt äga och förvalta fastigheter, andelar och aktier ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolaget Moliwa (Salong Saxee) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Carlsson Byröd, Inger Elisabet som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Hans Peter som är född 1965 och har titeln Suppleant, Persson, Ernst Nils Ragnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Revexa Revision Göteborg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .