TTS Ljud & Ljus AB

Västra Götalands län

Information

TTS Ljud & Ljus AB är ett av många bolag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som TTS Ljud & Ljus AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

TTS Ljud & Ljus AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1986-11-11.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till William Gibsons v. 1, 433 76, Jonsered. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på TTS Ljud & Ljus AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-7427080.

Göteborg arbetar för att bolag som TTS Ljud & Ljus AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för TTS Ljud & Ljus AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget ska bedriva handel med musikinstrument med tillbehör jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för TTS Ljud & Ljus AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till TTS Ljud & Ljus AB och det är följande personer, Persson, Per-Olof som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Nicklasson, Kent Anders som är född 1965 och har titeln Suppleant, Falkhede, Eva Christina som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för TTS Ljud & Ljus AB är 556283-8283.