Nisses Trafikskola Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall driva trafikskola samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nisses Trafikskola Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Nisses Trafikskola Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1986-11-05 så skapades Nisses Trafikskola Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Nisses Trafikskola Aktiebolag har haft det sedan 2009-05-28.

Nisses Trafikskola Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2009-06-04

556281-0357 är organisationsnummret för företaget som finns i Göteborg.

Just nu är Nisses Trafikskola Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Nisses Trafikskola Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 031-229668 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nisses Trafikskola Aktiebolag är Forsberg, Nils Roger som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Parnevall, Karin Elisabeth som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsberg, Gun-Britt Anita som är född 1954 och har titeln Suppleant, Parnevall, Bo Roland som är född 1944 och har titeln Suppleant, Öst, Bo Helge Eugén som är född 1958 och har titeln Revisor, Kungälvsrevisionsbyrå som är född och har titeln Revisor.