Fotograf Jan Söderström Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall utföra reklam-och reportagefotografering, fastighetsförvaltning, handel med värdepapper samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fotograf Jan Söderström Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Fotograf Jan Söderström Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1986-07-10 så skapades Fotograf Jan Söderström Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Fotograf Jan Söderström Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Fotograf Jan Söderström Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1986-01-01

556280-3345 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Göteborg.

Just nu är Fotograf Jan Söderström Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Fotograf Jan Söderström Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 031-7111551 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fotograf Jan Söderström Aktiebolag är Söderström, Jan Erik Tomas som är född 1957 och har titeln VD, Söderström, Jan Erik Tomas som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Pedersen, Jeanette som är född 1964 och har titeln Suppleant, Fredriksson, Mats Egon som är född 1952 och har titeln Revisor, SM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .