Fogelbergets Ekonomi AB

Västra Götalands län

Information

Fogelbergets Ekonomi AB är ett av många verksamheter som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Fogelbergets Ekonomi AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Fogelbergets Ekonomi AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-06-06.

Fogelbergets Ekonomi AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1986-08-05. Men sedan 1993-01-01 så har Fogelbergets Ekonomi AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Nedre Fogelbergsg. 9 B, 411 28, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fogelbergets Ekonomi AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-7010804.

Göteborg arbetar för att verksamheter som Fogelbergets Ekonomi AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fogelbergets Ekonomi AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget bedriver utveckling och marknadsföring av kurser och utbildning samt konsultverksamhet inom ekonomi och ekonomistyrning för företag och idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fogelbergets Ekonomi AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fogelbergets Ekonomi AB och det är följande personer, Jansson, Stewe Gustav Mauritz som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallgren, Bror Ola som är född 1952 och har titeln Suppleant, Bohman, Leif Gunnar som är född 1956 och har titeln Revisor, Synneby Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Fogelbergets Ekonomi AB är 556280-3063.