Kålle-Invest Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kålle-Invest Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Kålle-Invest Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1986-06-16 så skapades Kålle-Invest Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Kålle-Invest Aktiebolag har haft det sedan -0001-11-30.

Kålle-Invest Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556279-5293 är organisationsnummret för bolaget som finns i Göteborg.

Just nu är Kålle-Invest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Kålle-Invest Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Petersson, Lars-Erik

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kålle-Invest Aktiebolag är Petersson, Lars-Erik som är född 1942 och har titeln VD, Petersson, Lars-Erik som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Trossholmen, Lars Elias som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Trossholmen, Ninni Ingvor Anita som är född 1945 och har titeln Suppleant, Freij, Stefan Valdemar som är född 1972 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.