Syrjänen Bygg AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Syrjänen Bygg AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. Syrjänen Bygg AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Syrjänen Bygg AB är momsregistrerat sedan2007-08-23 och har organisationsnummer 556278-5427.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 033-128845 alternativt besöka eller skicka post till Syrjänen Bygg AB på följande adress Kustroddareg. 2, 414 51, Göteborg.

Syrjänen Bygg AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-08-23.

I Syrjänen Bygg AB så sitter följande personer i styrelsen: , Matiasson, Kristian Daniel som är född 1975 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva byggverksamhet företrädesvis håltagning med betongborrning och sågning, uthyrning av personal till företrädesvis byggföretag, äga aktier och andelar samt därmed förenlig verksamhet.