Rederiaktiebolaget Skrovet

Västra Götalands län

Information

556275-8747 är organisationsnummer för verksamheten Rederiaktiebolaget Skrovet. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rederiaktiebolaget Skrovet är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Rederiaktiebolaget Skrovet finns i.

Rederiaktiebolaget Skrovet har varit registrerat sedan 1986-04-10 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Rederiaktiebolaget Skrovet så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Rederiaktiebolaget Skrovet är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rederiaktiebolaget Skrovet är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Rederiaktiebolaget Skrovet så kan ni göra det på telefon genom 031-173580 eller genom brev på följande adress:
N. Allég. 7, 413 01, Göteborg

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, värdepapper och skepp, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rederiaktiebolaget Skrovet och det är Holmqvist Wakéus, Britta Erika som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Wakéus, Pär Joakim som är född 1960 och har titeln Suppleant, Jonasson, Maria Louise som är född 1971 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor,