Creative District Sweden AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Creative District Sweden AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Creative District Sweden AB är ett av dem. Statusen för Creative District Sweden AB är att Bolaget är aktivt.

Creative District Sweden AB är ett Aktiebolag och skapades 1986-04-07. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där företaget finns i jobbar för att företag som Creative District Sweden AB ska trivas.

Creative District Sweden AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Göteborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall verka i IT branschen genom att utvecklar sina uppdragsgivares digitala profiler och webbplatser, samt hjälpa dem att skapa fördelar genom att utnyttja de egna resurserna tillsammans med Internet på ett effektivt sätt.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Creative District Sweden AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Creative District Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Creative District Sweden AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-7995510.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Creative District Sweden AB är Windzer, Johan Peter som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mattson, Lars Anders Gunnar som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Svalander, Max Christian som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Kron, Bengt Gottfrid som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Creative District Sweden AB har 556274-2923 som sitt organisationsnummer.