Seydon Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556274-0448 är organisationsnummer för verksamheten Seydon Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Seydon Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Seydon Aktiebolag finns i.

Seydon Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-03-07 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Seydon Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Seydon Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Seydon Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Seydon Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 031-202510 eller genom brev på följande adress:
Kungsportsavenyen 41, 411 36, Göteborg

Bolaget skall bedriva import och export inom optik och med verktyg och mätinstrument, internationell konsultverksamhet inom teknik och marknadsföring, licensieringar, tillverkning av bland annat mätinstrument, äga och förvalta fastigheter, aktier och licenser samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Seydon Aktiebolag och det är Settergren, Anders Mikael som är född 1955 och har titeln VD, Settergren, Anders Mikael som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Settergren, Claes Lennart Gunnarsson som är född 1948 och har titeln Suppleant, Mattsson, Roger Gösta Martin som är född 1950 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,