Palmblad Fastighetsutveckling AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Palmblad Fastighetsutveckling AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. Palmblad Fastighetsutveckling AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Palmblad Fastighetsutveckling AB är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556273-6800.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-6334411 alternativt besöka eller skicka post till Palmblad Fastighetsutveckling AB på följande adress Örgryte Stomg. 91, 412 67, Göteborg.

Palmblad Fastighetsutveckling AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Palmblad Fastighetsutveckling AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Palmblad, Karl Wilhelm som är född 1985 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet ska vara att direkt och indirekt äga och förvalta fast och lös egendom, bedriva handel med värdepapper, samt annan därmed förenlig verksamhet.