Finansforum i Göteborg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Finansforum i Göteborg Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Finansforum i Göteborg Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Finansforum i Göteborg Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Finansforum i Göteborg Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-03-19. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där företaget finns i jobbar för att företag som Finansforum i Göteborg Aktiebolag ska trivas.

Finansforum i Göteborg Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Göteborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall direkt eller indirekt genom andra bolag inköpa, förvalta, uthyra och försälja all slags lös och fast egendom såsom bilar, maskiner, inventarier, aktier, andelar, värde- handlingar och fastigheter samt bedriva låne-, finansierings- och investverksamhet, dock ej bedriva sådan verksamhet som omfattas av lag om bankrörelse och kreditaktiebolag, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Finansforum i Göteborg Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är Finansforum i Göteborg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Finansforum i Göteborg Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-287270.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Finansforum i Göteborg Aktiebolag är Karlsson, Lennart Christer som är född 1946 och har titeln VD, Karlsson, Lennart Christer som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Jenny Ulla-Britt som är född 1946 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Malm, Jan Olof som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Finansforum i Göteborg Aktiebolag har 556272-8575 som sitt organisationsnummer.