JMT Dataservice Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

JMT Dataservice Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där JMT Dataservice Aktiebolag finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. JMT Dataservice Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket JMT Dataservice Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. JMT Dataservice Aktiebolag har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till JMT Dataservice Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Viktoriag. 26, 411 25, Göteborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-7116748.

Göteborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är JMT Dataservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

JMT Dataservice Aktiebolag har idag 556272-2495 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för JMT Dataservice Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning och service av elektronikutrustning med tillbehör samt att idka därmed förenlig verksamhet.

I JMT Dataservice Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Salman, Jozef som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Salman, Janina som är född 1955 och har titeln Suppleant, Careland, Ulf Viktor som är född 1958 och har titeln Revisor, Andersson, Lars Gunnar Einar som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.