Quattro Vidcom Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall utöva införsäljning av hushållsprodukter till varuhus som med hjälp av TV-Video skall säljas från fasta ställ och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Quattro Vidcom Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Quattro Vidcom Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1986-02-13 så skapades Quattro Vidcom Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Quattro Vidcom Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Quattro Vidcom Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1986-01-01

556270-2190 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Göteborg.

Just nu är Quattro Vidcom Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Quattro Vidcom Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 031-472038 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Budimir, Lill Rosmari -Sannevi, Håkan Olof Helge

Följande personer är på något sätt aktiva inom Quattro Vidcom Aktiebolag är Sannevi, Håkan Olof Helge som är född 1955 och har titeln VD, Sannevi, Håkan Olof Helge som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Budimir, Lill Rosmari som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Knutsson, Erik Jörgen Inge som är född 1961 och har titeln Suppleant, Ramstedt, Lennart William som är född 1945 och har titeln Suppleant, Rydén, Clas som är född 1972 och har titeln RevisorSchultz, Paul Hans-Olof som är född 1968 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .