Vattenbrukarnas Service Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Aktiebolag som heter Vattenbrukarnas Service Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Vattenbrukarnas Service Aktiebolag i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1986-02-07 så har Vattenbrukarnas Service Aktiebolag varit registrerat. Idag är Vattenbrukarnas Service Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Vattenbrukarnas Service Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Vattenbrukarnas Service Aktiebolag så kan ni göra det på 08-7471881.

Bolaget skall lämna Vattenbrukarnas Riksförbund och enskilda vattenbrukarnas ekonomiska och tekniska tjänster att driva publicitetsverksamhet och finansrörelse, dock ej sådan rörelse som avses i lagen om bankrörelse eller kreditaktiebolag, att driva handel med vattenbrukarnas produkter och förnödenheter samt utöva med sagda förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn .

Vattenbrukarnas Service Aktiebolag har 556269-9362 som sitt organisationsnummer.