Michael Kaplan Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556268-8852 är organisationsnummer för företaget Michael Kaplan Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Michael Kaplan Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Michael Kaplan Aktiebolag finns i.

Michael Kaplan Aktiebolag har varit registrerat sedan 1985-12-10 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Michael Kaplan Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Michael Kaplan Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Michael Kaplan Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Michael Kaplan Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 031-3363220 eller genom brev på följande adress:
Industriv. 49, 433 61, Sävedalen

Bolaget skall bedriva handel och agentur med textilvaror ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Michael Kaplan Aktiebolag och det är Kaplan, Mikael Hellmuth som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Kaplan, Leon Moritz Levi som är född 1921 och har titeln Suppleant, Björnsson, Klas Ingvar som är född 1965 och har titeln Revisor, Götenfelt, Nils Magnus som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,