Företagsutveckling Gösta Johnsson Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom områdena företags- ekonomi, transport och shipping samt handel med och förvaltning av fast egendom och värdepapper. Bolaget skall även hjälpa företag, myndigheter och organisationer att sökta EU-bidrag och att genomföra EU-projekt samt översättningsverksamhet och undertextning från engelska språket till svenska.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Företagsutveckling Gösta Johnsson Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Företagsutveckling Gösta Johnsson Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 1986-01-24 så skapades Företagsutveckling Gösta Johnsson Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Företagsutveckling Gösta Johnsson Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Företagsutveckling Gösta Johnsson Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556268-7086 är organisationsnummret för bolaget som finns i Göteborg.

Just nu är Företagsutveckling Gösta Johnsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Företagsutveckling Gösta Johnsson Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 031-971413 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Företagsutveckling Gösta Johnsson Aktiebolag är Johnsson, Gösta som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnsson, Pär Gösta som är född 1967 och har titeln Suppleant, Karlsson, Jan Christer som är född 1960 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .